Puppies

Wij hebben momenteel geen toypoedel pups .


Kennismaken en puppie bezoek in deze corona tijd.
Helaas gaat het nu in deze corona tijd wat onpersoonlijker dan normaal.

* Het is nu in deze corona tijd niet mogelijk om even te komen kijken/kennismaken.
* Uw eerste afspraak? Wij stellen ons voor maar zonder een hand te geven.
* Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te ontsmetten.
* Bezoek/kennismaken is van harte welkom als de pups zo'n 3 a 4 weken oud zijn.
* Bezoek is welkom, alleen uw gezin (geen ooms/tantes, vriendjes en vriendinnetjes etc).
* Wekelijks de pups komen bezoeken is even in deze tijd niet mogelijk. Wij beperken de bezoeken nu tot 1ste kennismakingsgesprek en het ophalen v.d pup.
* Bent u verkouden (of een familielid), snotterig, hoesten en/of heeft u verhoging dan graag de afspraak verzetten.

Wij danken u voor uw begrip.

Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn.

Gezondheid, karakter & kwaliteit staan bij ons voorop!

Vermeerderen kan iedereen, serieus fokken doe je echter met een duidelijke visie en doel!

Al onze honden zijn/worden getest op erfelijke afwijkingen (patella luxatie, ECVO oogtest pra/cataract, DNA PRCD) en zijn in het bezit van een DNA profiel. Test resultaten liggen ter inzage).

Inschrijven voor een pup:

U kunt zich bij ons, zonder verdere verplichting, laten inschrijven voor een pup. Dit is wel een voorlopige reservering, want wij willen eerst kennismaken met eventuele aanstaande baasjes.

Als u besluit een pup in uw gezin op te nemen vragen wij een aanbetaling van € 100,-. Dit bedrag wordt later verrekend met de koopsom.

De nieuwe eigenaar kan nadien altijd bij ons terecht voor vragen en raad over de opvoeding. Ook stellen wij het op prijs om de ontwikkeling van de door ons gefokte pups te blijven volgen.

Indien u interesse heeft in een pup neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact op voor het maken van een afspraak om kennis te komen maken met ons en de honden.
U kunt ook altijd contact met ons opnemen als wij geen nestverwachting/pups hebben. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook helpen met het vinden van een geschikte pup bij een fokker, die ook op een verantwoorde manier bezig is met het ras!!

Wij verkopen geen pups op basis van alleen e-mail (info@poedel.eu) contact. De e-mail is een prima communicatie middel om ons te bereiken en voor een eerste kennismaking. Maar wilt u meer weten over onze pups en over de prijs dan verzoeken wij u om telefonisch (0314-667269) contact met ons op te nemen.

U bent allergisch?

Een Poedel heeft een allergie vriendelijke vacht. De meeste mensen met een allergie voor honden kunnen dus tegen de Poedel.
Echter zijn er toch uitzonderingen, mensen die wel allergisch voor een Poedel blijken te zijn.

Waar ben je dan allergisch voor?
Iemand met een honden allergie kan allergisch zijn voor het speeksel, de urine en de vacht/huidschilfers van een hond.

Het is dus ten zeerste aan te raden om een eventuele reactie heel goed uit te testen voordat wordt overgegaan tot de aanschaf van een Poedel.

Wij krijgen vaak de vraag van mensen met een allergie om deze bij ons te testen.
Helaas moeten wij u dan teleurstellen, wij hebben namelijk een trimsalon aan huis, in deze salon worden naast honden ook konijnen/cavia's en katten getrimt.
En deze knaagdieren geven dus bij de meeste mensen met een allergie een reactie. We kunnen dus niet uitsluiten of dit dan door de Poedel komt. Ons huis is dus niet hypoallergeen.
Het beste kunt u dit uitproberen bij een fokker die alleen Poedels heeft en geen andere dieren.

Ook wanneer bij een test geen reactie optreedt kan het toch voorkomen dat wel een reactie optreedt wanneer de pup eenmaal in huis is. Dit kan even worden aangezien en kan sterk verbeteren door de pup te wassen.

Let er ook op dat de pup allergenen bij zich kan hebben door contact met andere honden op bijv. de trimsalon, de hondenschool of bij de dierenarts.

af en toe harlekijn toy & dwergpoedel pups in de kleuren zwart/wit, rood/wit en bruin/wit.

Adoptie - Herplaatsers:

Soms wil het nog weleens voorkomen dat er een hondje wordt teruggebracht door de vorige eigenaar (onze pups worden namelijk verkocht met een verkoopovereenkomst waarin staat vermeld dat wij levenslang het vangnet zijn v.e. door ons gefokte pup. Mocht er dus wat in het leven van zijn baas voordoen dan kan de hond ten alle tijde bij ons terug komen). Een hondje wat bij ons terug komt wordt bij ons in huiselijke kring opgevangen. Alle medische zorg en vachtverzorging worden door ons gedaan. Gezondheid staat hierbij voorop!

Het zijn Poedeltjes die een goede opvoeding hebben gehad, welke graag een 2e kans willen verdienen uiteraard met heel veel liefde.

Een andere reden kan zijn dat wij een pup aanhouden omdat deze zeer veelbelovend is, maar op oudere leeftijd net de kwaliteiten mist die wij als exposant graag willen zien.
Deze herplaatsing-/adoptiehondjes zijn goed gesocialiseerd, zindelijk, goed opgevoed in gezinnen met kinderen en andere honden.

Mocht u interesse hebben, neem dan, liefst via telefoon, contact met ons op.

WIJ HEBBEN OP DIT MOMENT GEEN POEDELTJES TE HERPLAATSEN!

© Treasure-Trove's, all rights reserved!